iNova Badkamermeubelen - Catalano | sanitair | badkamers | prijzen | online | dealer | vosbadkamers.nl

zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

iNova Badkamermeubelen


iNOVA

INOVA presenteert zich op de internationale meubelmarkt met het doel het ontwikkelen van een complete badkamer, middels een concept geschikt voor alle badkamerproducten. INOVA is niet louter een commercieële onderneming, maar een echte productieeenheid, een exclusieve badkamer meubelindustrie.

Deze strategie maakt een hoge prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreide productiecapaciteit mogelijk. Kijkend naar Inova meubelen en een vergelijking makend met andere keramische ondernemingen, is het eenvoudig de enorme potentie van dit business idee te begrijpen. Voorbeeld: De grotere flexibiliteit en volledigheid van de informatie in termen van zowel kwantiteit van het aanbod, zowel in termen van afwerkingen beschikbaar in elke serie. De flexibiliteit maakt het mogelijk om “op maat” items te kunnen kreëren die beantwoorden aan elke behoefte.

   

INOVA is een nieuw Italiaans bedrijf wat is gespecialiseerd in badkamermeubelen, met als doel het vervaardigen van producten met originele formele persoonlijkheid en hoge technische en kwalitatieve normen. De basis is de itegratie van de kwaliteiten van de meubelen en het sanitair. Dit is dan ook de reden waarom INOVA kiest voor de beste Italiaanse sanitairleverancier: Catalano. INOVA’s uitdaging begint met de vooronderstelling van het creëren van nieuwe producten, die aan de verschillende eisen van de markt kunnen beantwoorden, via een systeem, ontworpen om complete oplossingen voor de badkamer te geven.

Het nieuwe merk INOVA presenteert vanaf het begin een breed scala aan meubelen, dat de kenmerken van Catalano’s belangrijkste productseries vergroot en benadrukt. De INOVA catalogus voldoet aan alle marktsegmentaties, met hoog, midden en laag geprijsde artikelen middels 6 series badkamer meubelen, welke gecombineerd kunnen worden met kasten en spiegels. Elke serie bestaat uit verschillende typologieën van meubelen – één lade, twee laden, één deur, etc…..- en een brede keus uit afwerkingen: hout, lak of laminaat.

iNova badkamermeubelen. iNova badmeubel tbv Catalano wastafels, Catalano wastafelmeubel, badkamermeubel. iNova meubelen voor Catalano zijn verkrijgbaar bij uw iNova Catalano dealer met showroom vosbadkamers.nl | M.A. Vos BV


 
iNova Catalano badkamermeubelen
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu